Regjistrohu për të mësuar anglisht

Category: Mësoni anglisht

Mësoni anglisht - Biseda Mësimi 3

Mësimi 3 - lypsaveBUKURESHT Ndërrimi Story doorbell ranë, dhe amvise u përgjigj ajo. Ajo gjeti dy lypës jashtë. "Pra, ju jeni duke lypur në twos tani?!" Bërtiti ajo. "Jo, vetëm për sot", një prej tyre u përgjigj. "Unë jam duke treguar zëvendësimi im litarë para se të shkojnë me pushime." Fjalorit të Përgjithshëm Praktika Mark zgjidhja më e mirë. 1. Një [...]